Thursday, August 16, 2012

Salam Ramadhan & Salam Aidilfitri


Hi korg., apa khabar, puasa macam mana, persiapan raya dah lengkap ke belum., harap-harap semuanya lancar la eik.

Bercakap pasal raya ni mula la sy risau., tnggal 3-4 hari lagi nk raya ni, bajuraya sendiri punya pun xsmpat nk jait lg :( , asik jait customer punyer jer., smpai tak menang tngan la (alhmdulillah rezeki raya). Kue raya plak memang tunjuk2 jer la ni, mmg tak sempat da nk buat. hehe :)

Anyway buat semua customer Juwita Collections dan pengunjung blog ni, saya ucapkan selamat menyambut hari raya aidilfitri dan maaf zahir batin, mana yang terlebih dan terkurang tu saya mintak halal kan :) love u all..,

Kad Raya : Hak Milik Kekal - http://melodiusang.blogspot.com/

4 comments:

  1. selamat hari raya!!

    maaf zahir batin!!!

    jangan lpa tirah time mkn biskut raya nnt..hihi :)

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

popular dari busuk